Könyv áttekintése: A LÉG GURAIS

Őrõi a Lo Guardians ötvözi Eckhart Tolle, a The Power Of és az Új Föld szerzője, Patrick McDonnell, a The Mutts rajzfilmek alkotója szeszélyes illusztrációival. Szívmelengető, inspiráló és vidám csomag. Az Oprah magazin „Echkart Tolle szellemi oktató befolyásolt partnerségének, valamint Patrick McDonnell képregény művésznek nevezte a könyvet. Egy könyv, hogy örömmel kavarjon. ”

A kiadóból: „Több, mint a szellemes és a kedves rajzok gyűjteménye, Patrick McDonnell művészetének, valamint Eckhart Tolle szavainak házassága mélyen, mint a természet, az állatok, az emberek, az életformák. A Guardians of Chezeum, valamint nemcsak az egész élet egységére emlékeztet bennünket, ugyanakkor a kérdés, valamint a jelen pillanatban felfedezésre kerülő öröm, a varázsa közepette, amelyet bizonyos esetekben nem emlékszelünk arra, hogy észrevegyük körülöttünk. ”

Ez egy könyv, amelyet meg kell kincselni. A szavak bölcsessége, a kedves illusztrációkkal integrálva, ezt a könyvet ízlésesnek teszik, nem csak az olvasáshoz. A könyvvel való böngészés szinte meditációs élmény, és sokan minden bizonnyal emlékeztetik a látogatót arra, hogy mi az élet valóban számít.

A könyv két preferált idézetem a következő:

Minden természetes – minden virág, fa, valamint állat – alapvető tanulságokkal rendelkezik, hogy utasítson minket, ha csak abbahagynánk, és meghallgatnánk.

Csak egy állat óvatosan történő megtekintése kivonhatja Önt a fejéből, és behozhatja a jelen pillanatba, ahol az állat egész idő alatt él – életre adhat.

Mindig azt hittem, hogy az állatok figyelemre méltó tanárok. Jó látni, hogy nagyszerű társaságban vagyok. Kényeztesse magát ezzel a könyvvel – és amíg rajta van, vegye fel egyet a legközelebbi barátjának.

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Könyvértékelés és ajándékozás: én vagyok, szerencsés macskás vagyok

Könyv áttekintése: Wendy Wahman ilyen macskája

Könyv áttekintése: Wagging Tales by tim link

«Blogíró Purrfection Award
Segítsen a téli szezon blues -nak »

2 megjegyzés a könyv áttekintéséről: A lét gyámjai

A szőrtelen macska nő azt mondja:

2012. október 27., 18:04

Szia Ingrid,

Úgy döntöttem, hogy az egyik legkorábbi hozzászólásodban tetejére. Örülök, hogy megtettem, mivel adtál nekem valami jót, hogy megvizsgálhassam egy szerzőt és a misztikusot is, amelyet meglehetősen egy kicsit csodálok – az Eckhart Tolle „Létének őrzői” könyve.

Előre várok, hogy megrendeljem. Mint néhány más könyve, sok nagyszerű értékelést kap az Amazon -on.

Thanx,

=^-^= szőrtelen macska nő =^-^=

Válasz

Ingrid azt mondja:

2012. október 28., 6:43

Ez a könyv kissé különbözik az Eckhart Tolle másoktól, bár azt hiszem, örülni fog.

Válasz

Hagyjon választ egy választ. Válasz
Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra. a szükséges mezőket jelölik *
Megjegyzés *
Név *

E -mail *

Ha megjegyzést hagy, akkor egyetért az adatainak gyűjteményével ezen a webhelyen, a mi szerint
Adatvédelmi irányelvek.
*

Értesítsen nekem az e-mailben a követő megjegyzésekről. Hasonlóképpen feliratkozhat kommentálás nélkül.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Leo A PiddlerLeo A Piddler

add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez Mint a Leo vs Potty Training Pt. 1, Leo nagyon nagyszerű volt abban,