Az AVMA vezérigazgatója, Ron Dehaven bejelenti a nyugdíjba vonulását

Dr. Ron Dehaven állatgyógyászati ​​lelkesedése az, ami 2007. augusztus 9 -én hozta az Amerikai Állatorvosi Szövetséghez. , mivel ezen a nyáron nyugdíjba vonul.

Noha egy bizonyos nyugdíjazási dátumot még nem határoztak meg, Dehaven valószínűleg az Avma kormányánál sok valószínűleg az egyesület éves egyezménye után marad, amelyet ebben az évben augusztus 5-9-én tartanak a texasi San Antonio-ban. Indulási dátuma megváltozhat, ha egy új vezérigazgatót határoznak meg, és hamarabb megkezdi a foglalkoztatást.

Amerikai Állatorvosi Orvosi Szövetség vezérigazgatója, Dr. Ron Dehaven (PRNewsfoto/American Veterinary Medical Asso)

“Amikor az AVMA -hoz tartoztam, csatlakoztam az elkötelezett, képzett önkéntes vezetés által vezetett kiemelkedő személyzethez, amely mindannyiunknak, valamint egyesületünknek és szakmánknak biztosítja mindezt” – mondta Dehaven. „Sokat delegált DO, valamint én is teljesen elkötelezettek leszek az AVMA -nál a következő hónapokban. A szakmának, a személyzetünknek, valamint az általam kiszolgált tagoknak nem kevesebbnek kell lennie. ”

Dehaven sokkal több, mint két évtizedes szolgálat után az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának állati, valamint a növényi egészség és wellness -ellenőrzési szolgálat után nyújtott. Vezette az AVMA -t mind a tagság, mind a befolyás növekedési periódusaival. A szövetségnek most sokkal több mint 88 000 tagja van, és a foglalkozás nevében folytatott érdekképviseleti erőfeszítései továbbra is elősegítik az állatorvosok felemelését, valamint érdekeiket a nemzeti és világszerte történő kiemelkedés új szintjére.

“Szerettem volna változtatni a szakma számára, mivel szenvedélyesen foglalkozom az állatgyógyászat iránt” – mondta. „Korábbi karrierem során úgy éreztem, hogy változtatni tudtam az amerikai mezőgazdaságban, valamint ez volt a lehetőség, hogy változtasson az állatorvosi szakmában. Együtt sok nehézséggel foglalkoztunk a szakma transzformációs módosításának folyamatos periódusának. Az erős, nemzeti, esernyő szervezetre vonatkozó követelmény sokkal fontosabb, mint valaha, és azt hiszem, hogy az AVMA jól elhelyezkedett, hogy ebben a funkcióban az állatgyógyászat vezető támogatója legyen. ”

Igazgatótanácsának támogatása alatt az AVMA egy új, kiszámított működési tervet hajt végre, amely a tagok páratlan szintű hozzájárulásának eredménye, amely segített az egyesületnek az erőfeszítéseire összpontosítva, ami sokat számít az állatorvosok számára minden szakértői tudományágban. –

“Meghatároztuk, hogy mi a döntő jelentőségű tagjaink számára, valamint azt, amit az AVMA képes, és meg kell tennie az igényeik és az elvárások kielégítéséhez” – mondta Dehaven. „Azt mondták nekünk, hogy az érdekképviselet, a hasznos termékek és a szolgáltatások, az állatorvosi orvosi oktatás magas igényei, valamint a vezetők létrehozása kritikusan döntő jelentőségű számukra, valamint azt, amit elvárnak az egyesületüktől. Úgy gondolom, hogy jól helyzetbe kerülünk a továbblépés érdekében. ”

Azt mondta Dr. Joe Kinnarney, az AVMA elnöke: „A teljes tagság nevében köszönetet szeretnék mondani Dr. De Havennek az AVMA iránti elkötelezettségéért, valamint a következő szintre vitt minket. Az elmúlt nyolc év vezetésének eredménye erősebb volt, sokkal több tag-központú Avma. ”

Dehaven kijelentette, hogy az AVMA jövője, valamint az állatgyógyászati ​​foglalkozás szilárdan megalapozott azokkal, amelyek lelkesedéssel rendelkeznek az általuk elvégzett munka iránt.

„Esélyem volt arra, hogy kapcsolatba léphessek egy odaadó önkéntes vezetőkkel, valamint a személyzettel, valamint a gyakornokok és a közelmúltbeli diplomások befolyásolása. Rendkívül motivált vagyok a szakma jövőjével kapcsolatban ” – mondta. “Nagyon pozitív vagyok, hogy olyan létesítményeket helyeztünk el, amelyek rendkívül jól szolgálják az AVMát, valamint a megszállást, valamint elősegítik a tagjaink ellátását, amit követelnek, és elvárják tőlünk.”

Dehavennek, valamint feleségének, Nancynek két gyereke, valamint négy unokája van. A lehető legtöbb időt tervezik, amennyire csak lehetséges, és élvezik az időt a családdal.

„Az igazgatótanács tisztelettel elismeri Dr. Dehaven nyugdíjazási nyilatkozatát, valamint hálás az a sok éves odaadó szolgálatért, amelyet az AVMA -nak adott” – mondta az AVMA igazgatóságának elnöke, Dr. John de Jong. „Ron nyugdíjazása lehetőséget ad az igazgatótanácsnak arra, hogy új vezérigazgatót válasszon, hogy folytassa a kivételes munkát, amelyet elindított. Ronra, valamint Nancy sok éves egészségre és wellnessre, valamint boldogságra vágyunk az elkövetkező években. ”

# # #

Az 1863 -ban alapított AVMA a világ egyik legrégebbi és legnagyobb állatorvosi szervezete, amelynek világszerte sokkal több, mint 88 000 tagállat -állatorvos vett részt a szakértői tevékenységekben, valamint a művészetnek, mint a művészetnek, mint a művészetnek, mint valamint az állatgyógyászat tudománya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Leo A PiddlerLeo A Piddler

add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez Mint a Leo vs Potty Training Pt. 1, Leo nagyon nagyszerű volt abban,