Dr. Mary Beth Leininger Avma legelső hölgyének elnökeként

ünnepelte az állatgyógyászat kiváló nőket

A nők történelem hónapjának tiszteletére az American Állatorvosi Szövetség (AVMA) korábban bejelentette az állatorvosi szakma feljegyzését. Különösen a GoodNewsForpets szomszédságában Dr. Mary Beth Leininger, az AVMA legelső hölgy elnöke, valamint a 2018 -as Germinder20 Pink Honoree hatalma. Dr. Leininger története szerepelt a GoodNewsForpets -en.

Dr. Mary Beth Leininger, az AVMA legelső hölgy elnöke, 1967 -ben végzett az állatorvosi intézmény.

Az AVMA sajtóközleménye szerint, a közelmúltban, 1975-ben, a nők a szakma mindössze 5 % -át tették ki, anélkül, hogy az Avma tisztjei, végrehajtó testülete vagy tanácsai között szolgáltak, valamint csak egy hölgy, aki az Avma 126 tagú otthonában szolgált. Küldöttek. 2010 -re a nők a foglalkozás kb. 50 % -át tették ki, és manapság az Egyesült Államok állatorvosok kb. A küldöttek otthona nők.

Az AVMa sajtóközleményében megjegyezte, hogy hálás az úttörő és a világ változó állatorvosokért, valamint az összes nőkért, akik segítették előkészíteni a módszert az emberi, állatok, valamint a környezeti egészség és wellness védelmező állatorvosok számára. –

Mivel sok olyan állatorvos diplomát végzett az állatorvosi intézményekben, még sokkal csodálatosabb nőknek is várja meg, hogy jelölik a vezetésüket. – A szerkesztő megjegyzése.

Dr. Mary Beth Leininger neve Germinder20 Pink of Pink Honoree

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts