Hol ül a kutya az autóban?

Meg kell kérdeznem ezt az aggodalmat, mivel sok ember hagyja, hogy a kutyáik mindent megtesznek az autóban, és olyan veszélyesnek tűnik. Az ász az autóm hátsó ülésén ül. Ez az oka annak, hogy van egy törülközője, mint a tonna haj, valamint a drool. Az ablakokat az orrnyomtatásban is lefedi. Senki más soha nem önkéntes, hogy üljön le oda a szép kutya szag óta.

Elkezdtem az ász képzését, hogy a hátsó ülésen maradjak, óta rendkívül első járműút velem. Of course, there were times when he would slip as much as the front from traveler seat while I ran into a store for a few minutes. Azonban csak a hátsó ajtókkal együtt engedtem. Mivel ez az ő jegye, a hátsó részen marad a hátsó részen. Amikor még mindig megtanulta, könnyebb volt, hogy hátul maradjon, amikor kijöttem, ha parkolok, így a járműem hátsó része felé voltam, ahol megyek. Ez a módszer, amit a hátsó ülésről nézhet, és nem volt oka, hogy felmászjon az elülsőbe.

A macskamennyiségem másrészt az autóim utazó székhelyén, vagy akár az ölemben is. Hacsak nem a fuvarozójában van, olyan jól van, hogy egy kutyával üljön hátra.

Hol tanítottad a kutyádat, hogy maradjon az autóban?

E-mailben küldje el a kutyával kapcsolatos aggodalmát a lindsay@thatmutt.com-on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestShare -hez a Moreaddthismore15 -hez. Az állatgyógyászat egyik leggyakrabban felírt gyógyszere a kortizon különböző formákban. Mint erőteljes gyulladásgátló, a kortizon