Édes 3 éves kutya Charlie Brown szerető háztartást keres

Csodálatos 3 éves kutya Charlie Brown szerető családot keres

Utoljára frissítette 2017. december 29 -én, a Puppy Leaks 3 megjegyzés
Édes 3 éves kutya, Charlie Brown szerető családot keres

x

Háziállatok

0 másodperc 34 másodperc

Élő
00:00
00:34
00:34

Charlie Brown egy 3 éves, 47 font keverék, amely szerető, ügyfél családot keres. Kóborként fedezték fel, és ugyanúgy kezdi el melegedni, mint a Michigan -i Southfieldben, a gyakorlatilag House Animal Rescue League menedékhelyén. Még mindig átjut néhány aggodalomproblémáján, és szeretne felfedezni egy nyugodt és békés házat, hogy segítse a bizalmát.

Jól sétál egy pórázon, és élvezi a karcolást az ismerős arcokból. Bizonytalanságának köszönhetően egy kis időbe telik, hogy felmelegedjen, mint az új emberek. Jól lenne egy idősebb, pozitív kutya házában, hogy megmutassa neki a köteleket. Mindannyian felkészült az új állandó otthonára.

Megvizsgálhatja a Petfinder oldalát, vagy kitöltheti az örökbefogadási kérelmet gyakorlatilag otthon.

Charlie Brown annyira felmelegszik, mint a menedék munkatársai

Gyakorlatilag otthonról:

Szia … a nevem Charlie Brown. 3 éves, 47 font hím Malinois/Catahoula keverék vagyok, és nagyon szeretnék egy saját házat. Felfedezték, hogy megpróbáltam rávenni egy kutyát, hogy ossza meg velem a kutya otthonát. Annyira hideg volt kívül, és csak egy szép, meleg helyet akartam pihenni. A másik kutya valóban nem akarta megosztani, és végül az orromat kaptam, és megpróbáltam, hogy belekerüljek. Szerencsére egy jó úriember, valamint gyakorlatilag otthont kaptam, ahol egy jó úriember választott, ahol a saját bitterületet kaptam egy ággyal és néhány meleg takaróval. Nagyon jó itt, de rendkívül félek. Még nem számítok igazán az emberekre; A gyors mozgások rémítenek engem, és én is megsemmisítem. Feszültem, amikor megérintem, és ha lehetőséget adok, elrejtem bármilyen kicsi, sötét területen. Szinte bármit megtehetsz nekem, és én nem fogom kifogni.

Noha megijedtem, elkezdek örülni a fülkaráknak, és eljövök, amikor megkérdezik. Még a farkam is, ha valaki ismeri, és a hátamra gördül egy hasi dörzsöléshez, ha olyan izgatott vagyok! Az utcákon élve meg kellett szüneteltetnem a túlélést, tehát rossz gyakorlatom van a „szörfözés ellen”. Rendben kell lennem, amikor felismerem, hogy nem kell többé megsemmisítenem. Szeretem a puzzle -játékokat a belső csemegékkel, ám még nem értek inkább más játékokat. Emellett átmászhatok a tipikus lánc-link kerítésen, valamint a magasabb kerítések, a magánélet védelme vagy a felügyelet követelményein a szabadban. Úgy gondolom, hogy amikor ősz vagyok, mint egy új családban, akkor nem lesz kérdésem, hogy otthon maradjak. Az itt élő emberek azt állítják, hogy gyorsan fejlődök, és hogy egyszer fantasztikus haversá tegyek valakit. Megpróbálom a legnehezebben, valóban megteszem! Rendkívül jól sétálok egy pórázon, és nagyon nagyszerű vagyok a területem tisztán tartásában.

Más kutyák körül éltem életre, és valószínűleg a legszebb házat csinálnék egy nyugodtabb, sokkal pozitívabb kutyus testvérekkel, hogy megmutassák nekem a köteleket. Nem mutattam sok érdeklődési arányt a cicák iránt, bár lehet, hogy most nagyon félek a legjobban. Az itt élő emberek azt állítják, hogy valószínűleg jól csinálok a macskákkal, mindaddig, amíg megfelelő bevezetésem volt. A fiatal gyerekek valószínűleg csak megijesztenek, tehát a legfinomabbat csak felnőtt otthonban vagy nyugodtabb, idősebb gyermekekkel rendelkező házban csinálnék. Akárhogy is, a jövőbeni háztartásom követelménye, hogy rendkívül ügyfél legyen velem; Követelményem lesz, hogy megszerezzem bizonyos bizalmat, és megköveteljem, hogy segítsenek a félelem leküzdésében. Kicsit türelemmel, valamint egyáltalán nagyon szeretettel, biztos vagyok benne, hogy gyorsan virágzok az új legfinomabb barátodba! Ha a szívedben felfedezheti, hogy egy rémült kis embert biztosítson, mint én, a boldogsághoz, kérjük, töltsön ki egy jelentkezést, és jöjjön le, hogy kielégítsen engem gyakorlatilag otthon. Nekem is ivasztották, és annyit hoztak, mint a oltásaimat, tehát mindannyian készen állok arra, hogy házba menjek!

A kedden farkas blog hop -ot a Dogs n Pawz, valamint a beszélő kutyák tartják. Ez a komló menedékállatokkal rendelkezik, amelyek állandó otthonokat keresnek.

Ajánlott olvasás:

Richard király – örökbefogadható német juhászkutya – örökbefogadva

Duke The Min Pin – 12 éves Min Pin – örökbefogadva

Az édes Jeremiahnak csak egy második lehetőségre van szüksége – örökbefogadva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts