A Petmate

Jackson Galaxy kollekció kedvenc játékai ezt a bejegyzést a Petmate szponzorálja, és társult linkeket tartalmaz*

A legjobb macskajátékokat úgy tervezték, hogy bevonják a macska természetes ösztöneit. Utánozzák a zsákmányt, és lehetővé teszik a macskádnak, hogy átmenjen a teljes „vadászat, elkapjon, megölje” sorozaton, amelyet vadonban tapasztalnának. És ki jobb a macskajátékok megtervezése, mint maga a macska apa, Jackson Galaxy?

Az úttörő könyvében, a Total Cat Mojo: A végső útmutató a macskáddal való élethez, Jackson azt akarja, hogy a Cat Guardians megértse, hogy minden Housecat belsejében egy „nyers macska” él, amelyet az ősi ösztönök vezetnek, mint maga a faj. Ha valóban jobb kapcsolatokat akarunk kiépíteni a macskáinkkal, meg kell értenünk a macska módjának ezt a aspektusát a világon. A megfelelő játék nagy része annak, hogy a macskáink kifejezzék a „mojo” kifejezést.

Áttekintettük a Petmate Jackson Galaxy kollekciójának számos játékát. Ma néhány kedvencünket kerekítünk. Ezek olyan játékok, amelyekkel az Allegra és a Ruby következetesen játszanak.

Jackson Galaxy föld- és légzsák pálcák

Az interaktív pálcajátékok az egyik legjobb módszer a macskákkal való játékra. Nemcsak bevonják a természetes vadászati ​​ösztönüket, hanem lehetővé teszik a csodálatos módszert is a macskádhoz való kötéshez. A talaj- és légzsákos pálcákat teleszkópos pálcával és cserélhető játékokkal tervezték. Függetlenül attól, hogy a macskája egereket vagy más súroló kritikusokat kedveli -e, vagy maga is rajongók, mint madárgyakorlat, ezek a minőségi pálcák szórakoztatóvá teszik mind a macskát, mind az embert. Bónusz: A klipet úgy tervezték, hogy könnyen kicserélje a mellékleteket. Nincs több törött körm!

Allegra: Szeretem a légzsák pálcáját. Úgy csapkodom, mint egy kecses párduc, hogy elkapjam a tollakat!

Ruby: Ground Prey lány vagyok. Az egéreknek nincs esélye, ha a házban vagyok!

A Jackson Galaxy Air és a őrölt zsákmány pálcák a Petmate -től kaphatók.

Jackson Galaxy pillangógolyó

A Jackson Galaxy Butterfly Ball vizuális szórakozást biztosít a macskád számára. A játék az érzékelővel aktivált műveleteket használja a golyóba csapkodó pillangó beállításához, amely a macska természetes ösztöneibe csapódik be a zsákmány megfigyelésére és nyomon követésére. A labdát az alapnál súlyozzák, így miközben ingadozik, amikor a macskái ütköznek, még mindig egyenesen marad.

Allegra: Szeretek ülni és figyelni, hogy megpróbáljam kitalálni, hová megy a pillangó, mielőtt ütök.

Ruby: Allegra, te egy wuss vagy! Csak csapd be, és nézd meg, mi történik!

A Jackson Galaxy Butterfly Ball az Amazon -tól és a Petmate -től kapható.

Jackson Galaxy Go Fish

A Jackson Galaxy Go Fish Cat játék puzzle -játék elengedi a macskáját, hogy menjen el a kezekért! Ezt az élelmiszer -puzzle -t úgy tervezték, hogy kielégítse a macskád vadászati ​​ösztönét, és tartsa mentálisan stimulálva. A szilikon halfarkok eltávolíthatók a tisztításhoz, és az alap mosogatógép biztonságos. Az alapnak gumi lábai vannak, hogy minimalizálják a kemény padlók mozgását.

Allegra: Nagyon okos vagyok, és nagyon gyorsan sikerült kiszabadítanom a kezeket ebből a játékból. Aztán anya többet tett. Pontszám!

Ruby: Nem hiszem, hogy a kezeknél kellene dolgoznom.

A Jackson Galaxy Go Fish Toy az Amazon -tól és a Petmate -től kapható.

Galaxis spirál

A galaxis spirál fogalma semmi új: golyó egy kerek pályán belül, egy karcoló pad a közepén. Mivel azonban maga a Cat Daddy Jackson Galaxy tervezte, nagyjából garantált, hogy van néhány különleges érintés, amely a többi verziónak nincs. A Galaxy Spirál kielégíti a macska ösztönös vadászatát, egy szórakoztató „elrejtés” élmény létrehozásával. Csak egy sima golyó helyett a spirál belsejében lévő golyó egy mozgással aktivált LED golyó, amely pislog.

Allegra: Ez nagyon szórakoztató! Együtt játszhatunk vele, Ruby!

Ruby: Wee! Vigyázz Allegra, itt jön a labda!

A Galaxy Spirál a Petmate -től és az Amazon -tól kapható. Lila, kék, zöld és narancssárga színű. (Felhívjuk figyelmét, hogy ha az Amazon -tól vásárol, akkor előfordulhat, hogy nem tudja meghatározni a színt.)

Exkluzív 20% -os kedvezmény az összes Petmate termékre
A tudatos macskaolvasók számára!

Használja a Code HappyCat -t a pénztárnál

*A The ConsiTious Cat az Amazon Services LLC Associates Program, egy társult hirdetési program résztvevője, amelynek célja az, hogy eszközöket biztosítson számunkra az Amazon.com és a kapcsolt webhelyek linkálásával. A tudatos macska a Petmate és a Jackson Galaxy társult partnere. Ez azt jelenti, hogy ha úgy dönt, hogy bármelyik linkünkön keresztül vásárol, akkor kapunk egy kis jutalékot. Csak azt a terméket és szolgáltatást terjesztjük, amelyet vagy használtak, vagy magunkat használnánk.

Ingrid király

Tartalomjegyzék
Jackson Galaxy föld- és légzsák pálcák
Jackson Galaxy pillangógolyó
Jackson Galaxy Go Fish
Galaxy spiralexclusive 20% kedvezmény az összes Petmate termékre
A tudatos macskaolvasók számára!

Akár ez is tetszhet:
Review and Giveaway: A Petmate Jackson Galaxy kollekciója

A Petmate Jackson Galaxy kollekciója lehetővé teszi, hogy a macskák úgy játsszák, ahogy a természet szándékozott

Jackson Galaxy Collection készítette: Petmate Winner

«Kérdezd meg a macska viselkedést Dr. Marci Koski -val: A Cat nem fedi le az alomdobozok lerakódásait, a macskát kihúzza és még sok más
Áttekintés: tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts