A macska rajongói riasztások: A 2017. évi felmérés 99% -os teljes elégedettségi rátát tesz ki a macskabarát módszerek között

Szerkesztő Megjegyzés: Dr. Elizabeth Colleran, a havi Pink Honoree hatalma, a macskarabarát gyakorlat társelnöke. Vessen egy pillantást a program eddigi kiemelkedő eredményeire. Ezeket az eredményeket eredetileg a GoodNewsForpets közzétette 2018. januárjában.

A macskara -barát Practice® program hatása a macskagyógyszerre továbbra is növekszik

Az American Association of maLine Specialists (AAFP) 2018. januárjában feltárta a 2017. évi Feline -Friendy Practice® (CFP) felmérés eredményeit. Ez széles körű áttekintést nyújt arra, hogy ez a program milyen hatással van a macskák egészségügyi ellátására, valamint az állatorvosi iparra. A 2017. évi felmérés csodálatos eredményeket képez, beleértve a 99% -os teljes elégedettségi rátát a résztvevők körében. A program tovább növekszik, valamint pozitívan befolyásolja a macskák, gondozók, valamint az állatorvosok állatorvosi ellátását.

A 2017. évi CFP válaszadók néhány kiemelkedő eredménye:

98% -uk javasolja a CFP programot más állatorvosok számára.

92% -uk határozza meg, hogy a CFP program pozitívan befolyásolta a csapat morálját, amikor a macskák kezelése, kezelése és gondozása során. Nagyon sok módszer kommentálta, hogy most sokkal pozitívabbak, amikor a macskákkal dolgoznak, valamint az egész csapatuk átfogta a macskabarát módszerek felhasználását a feszültség csökkentésére a látogatás során.

91% -uk fokozódott a macska megértésében, valamint a módszercsoport tagjai körében. Számos módszer fedezte fel a macska viselkedésének, a macskarendszeres kezelésnek, valamint a macska testbeszédének ellenőrzésére való képességének fantasztikus javulását.

80% -uk pozitív megjegyzéseket fűzött az ügyfelektől a program végrehajtásához.

80% -uk javította a GOS -t, mivel macskara -barát gyakorlatiak.

79% jelentést tesz a fokozott módszerbevételről, mivel a CFP program végrehajtása.

75% -uk adja meg az új macska ügyfelek vásárlását CFP -jelölésük miatt.

A macskákkal foglalkozó macskákkal foglalkozó macskákkal foglalkozó macskákkal foglalkozó gyakorlatok 61% -a számol be.

A felmérés válaszadói arról számoltak be, hogy a macskaraboria -baráti Practice® programban tapasztalt legfontosabb előnyöket jelentenek:

Kevesebb feszültség a macskás betegek számára

Magasabb teljes elégedettség a jelenlegi ügyfelek körében

A macskás betegek gondozásának megjelenítése

Javított ügyfelek megtartása vagy sokkal rendszeresebb GOS a meglévő macska ügyfelek által

Megnövekedett érdeklődés, valamint idő az egyes macskaelők látogatásainál a személyzetnél

A 2017. évi CFP -felmérés kimutatja, hogy a részt vevő állatorvosi módszerek, valamint a macskatulajdonosok rendkívül örülnek az eredményeknek, valamint a CFP program végrehajtására gyakorolt ​​pozitív hatással. „A felmérés eredményei maguknak szólnak” – határozza meg Heather O’Steen, a CAE, az AAFP vezérigazgatója. „Bármely típusú módszert motiválunk, amelynek macska ügyfelei sokkal többet fedeznek fel arról, hogy macskabarát gyakorlat lesz. A program AAFP tagsági ellátása, külön díjak nélkül, valamint számos forrás van a folyamat elvégzéséhez. Csak néhány macskabarát technika bevezetése nagyban megváltoztathatja a macska, a gondozó, valamint az egész állatorvosi csapat tapasztalatait. ”

A 2012 -ben elindított The Feline -barát Practice® program a világ minden táján a macska szakemberek partnerségét képezi, akik iránymutatásokat kínálnak, különösen a macskák számára. Az AAFP volt az első fő állatorvosi szervezet Észak -Amerikában, amely összehangolt módszert hajtott végre az állatorvosi GO -kkal kapcsolatos feszültség csökkentésére a macskák, gondozók, valamint az állatorvosok számára. Azáltal, hogy támogató légkört készít az állatorvosok számára, akik megértik a macskák megkülönböztetett igényeit, valamint a viselkedést, valamint elismerik a macska gondozójának fontos funkcióját, valamint a látogatás során a macskák sokkal pozitívabb állatorvosi élményt nyújthatnak. 2018. január 17 -én az AAFP 1,190 macskabarát gyakorlatot jelölt meg.

Az AAFP mély elismerést fejez ki piacunknak és szervezeti partnereinknek. A programot a Bayer Healthcare, a Zoetis, a Ceva Animal Health, a Boehringer Ingelheim, a Hill’s Pet Nutrition, valamint a Purina szponzorálja, valamint a Kit4cat, valamint a Wedgewood gyógyszertár támogatása mellett. A programot a menedékhelyi állatorvosok Szövetsége, a Catalyst Council, a Feline Health, valamint a Winn Feline Alapítvány hagyta jóvá.

Több információ:

Töltse le a felmérés eredményeit infographic itt

Állat -egészségügyi gyakorlatok: CATVETS.COM/CFP

Macskatulajdonosok: catfriendly.com/cfp

Forrás American Association of macskavállalók

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts