Mustang Lovasnevek: 90 Innovatív Mustang lónev

Mustang lónevek

Azt tanácsolnánk, hogy menjen el a Mustang lóversek meghosszabbított listájával, ha azt tervezi, hogy a csodálatos vadállat birtokolja, amely Nyugat -Amerika síkságán jár.

A Mustang egy kemény, szabadon barangoló lovak fajtája, amelyet suttognak, hogy a spanyol konkistadorok által hozott lovakból származnak.

Ez egy elegáns sport kabalája, amely a keménység, a kegyelem, a sebesség és a szuverenitás magas tulajdonságait jelenti. Megvizsgálhatja és kiválaszthatja a megfelelő Mustang lóneveket kívánsága szerint.

Észak -Amerikában lakó őskori lovak az utolsó jégkorszakban 10 000–12 000 évvel ezelőtt haltak ki. Amikor Christopher Columbus feltárta az új világot, magával hozta az andalúz, arab, valamint a barb ősök lófajtáját. Így megkezdődött a lovak újbóli bevezetése Észak -Amerikába.

A nemrégiben bevezetett spanyol lovakat (Mustang lóneveket) sok tulajdonság szempontjából megértették; A keménység, hogy egyikük. Valójában a keménységük segítette a fajtát a vadonban ellenállni, és a túléléshez szükséges fajta címet jelentette.

Nevek a mustang lovak számára

A vadlovak végül kiterjedt látványt jelentettek mind északi, mind Dél -Amerikában. Ezek a Mustang lóval nevek voltak azok a lovak, amelyeket hagytak, eltűntek vagy elloptak, amelyek végül vad vagy vadon élő lovak lettek.

Amikor a bennszülött amerikaiak eruditáért lógnak, elkezdték őket elkapni. Az indián szervezetek száz lóval is rendelkezhetnek, és az etnikai csoport több mint ezer birtokában lehet. Ahogy a nomád törzsek a helyről a helyre költöztek, elveszítenek néhány lovat. Így ezeket a lovakat Amerikán át meghintik, és szabadon megszoroztak.

A Mustang lóverseny neve lenne a régi Nyugat szokásos őrült lója.

A lovak eleinte az Amerikában léteztek, mielőtt kipusztultak, kb. 10 000 évtizeddel ezelőtt. Csak az 1400 -as évek végén, valamint az 1500 -as évek elején volt, amikor olyan felfedezők, mint a Columbus, a lovakat helyreállították az új univerzumba.

A mustang lovak, amelyeket újból bevezetnek, spanyol és arab barb lovak voltak, kicsi, gyors és igényes is. Használták őket a szélsőséges sivatagi környezetbe, valamint azonnal elkezdték lakni délre, központi és Észak -Amerikára, amelyben most Mustangs -nak tekintik őket. Tehát a mustangok nem fejlődtek ki az Amerikában, plusz a háziasított lovakból is származtak.

A Mustang lónevek a spanyol, vagy az ibériai lovak leszármazottai, amelyeket a 16. században a spanyol felfedezők hoztak az Amerikába.

A cím a spanyol mustengo kifejezésből származik, jelezve, hogy a „tulajdonos nélküli szörnyeteg” vagy a „kóbor ló” nagyon sok srác, valamint a nők úgy érzik, hogy a mustangok csak őrült lovak, nem pedig egy adott fajta helyett. Ezek a lovak különböző típusú lovakkal, például negyed lovakkal és huzallovakkal együtt, hogy a fajta, amelyet most értünk.

Mivel a Mustang lovak a menekült háziasított lovak leszármazottai voltak, a vadon élő állatok menedzsmentje szerint ezek a „vad” helyett „vad” lesznek, bár ez a megnevezés sokkal vitatottabb a Mustang lóversenyek között. A Tarpan és a Przewalski az egyetlen két igazán vadlovak törzse.

Itt található a legfinomabb férfi/női mustang lónevek felsorolása.

Férfi mustang ló neve

Paco

Natív ékszer póni

Mario

Felhő

Motorkerékpár

Zack támadás

Mennydörgés hangjai

Tanár

Zippity do dah

Ragasztófiú

Minden csillag

Préri

Unoka

Lakás

Nevek a hím mustang lovak számára

Diegó

Mozaik appaloosa

Lyukasztás

Zeusz

Bilincs

A varázslat égboltja

Inkognitó

Láng

SI

Pancho

Blackjack

Uralkodó

Pepe peso

Mozdony

Fru-fru

Cigaretta

Chico

Erő

Hidalgó

Boldogság útjai

Pablo

Blanca

Amigo

Hombre

Salvador

Nacho

Női mustang ló neve

Hópehely

Krisztina

Karácsonyi felvonulás

Esmerelda

Táncos

Lucy

Hold tánc

Opál

Viva Las Vegas

Dazzlin vágyam

Rubin

Sunka Wakan

Forgószél

Carmen

Író

Csillagpor

Az élet megújítása

Réz varázslat

Nevek a női mustang lovak számára

Ledobás

Ramona

ROSIE A RAPPOOSA

Rosa

Becsapott

Epona

Bela

Vigasz

Gyömbér

Gabriella

A régi szürke kanca

Nova

Eloise

Arany toll póni

Cyril

Lóhere

Eliza

Ékszer

Catherine

Whinney

Dazzlin sorsom

Büszkeség

Harisi

Evita

Alma-oosa

Paloma

Mogyoró

Bonita

Érdekes tények a mustangs lovakról

A mustangok kiváló minőségűek, amelyek sok színben vannak, köztük a Coyote Duns, a Smokies, a Blues, a Blue Roans, a Shining Blacks, a Rusty Browns, , fekete bőrű fehérek stb.

* A Mustang szó vad és nem szánalmasan jelzi spanyolul.

* A Mustang -fajta szabadon barangolt, figyelembe véve, hogy több mint 300 év. Ez rendkívül takarékos, független és kemény lényekké tette.

* A mustangok az N kedvencei voltakAtive amerikaiak, valamint a cowboyok nagy tehénérzékük miatt, ami szarvasmarha munkatársá tette őket.

* A 20. század elején körülbelül 2 millió mustang volt, amelyek a század végére kevesebb, mint 30 000 -re csökkentek.

* Az 1971. évi barangoló vadon élő lófélék, valamint az 1971. évi Burro törvény jogszabályát bevezették a mustangok biztosítása érdekében.

Ez néhány sorrendben volt a lenyűgöző és a hatalmas Mustang fajtához. A vérükben futó fantasztikus lovak őseivel a mai Mustangot szokásos módon használják raktárkészítéshez, lovagláshoz, valamint kitartási lovagláshoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Leo A PiddlerLeo A Piddler

add ezt a megosztó gombokat a facebookfacebookfacebookshare -hez a twittertwittertwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a Moreaddthismore1 -hez Mint a Leo vs Potty Training Pt. 1, Leo nagyon nagyszerű volt abban,

Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestShare -hez a Moreaddthismore15 -hez. Az állatgyógyászat egyik leggyakrabban felírt gyógyszere a kortizon különböző formákban. Mint erőteljes gyulladásgátló, a kortizon