Lehet-e előnye a macskád az Omega-3 DHA kiegészítőkből?

A vendég közzététele: Dr. Serge Martinod

Néha úgy tűnik, hogy az aranyos kis cica egy pillanat alatt nő fel. A vásárlás során garantálva, hogy a cica elégedett és egészséges érett macskává válik, elengedhetetlen megérteni, hogy mi az egészséges életmód, hogy a macska a legszebb, játék üldözéssel és a fülkarapcákkal egész életből kiderüljön.

Az öregedés egy összetett biológiai folyamat, amely hajlamos a macskákat krónikus betegségekre, ideértve a szokások változását, a korlátozott mobilitást vagy a vese hibáját. Annak érdekében, hogy segítsék őket, hogy helyesen hozzák létre, mint cicák, valamint az életkor kecsesen az idősebb macskákká, hozzáadott Omega-3 DHA az összes macska fő étrendi követelménye.

Előnyök a cica számára

A DHA az agy alapvető építőeleme, és a cicák élesebb szorongó rendszert és vizuális képességeket fognak megtapasztalni, ha a natális cica-ként kiegészítik, valamint az élet első kilenc hónapjáig. Javasoljuk a DHA mindennapi kiegészítését, hogy elvárják, és szoptató macskák a megfelelő agyhoz, valamint az utódok szorongó előrehaladásához. A neurológiai fejlődés fokozása nem csak sokkal jobb lesz a cica életében, ám jelentős funkciót játszanak a kettő közötti kötelék javításában.

A DHA létfontosságú funkciót játszik az agy működésében, valamint a gyulladás felbontásában. Az állatok ezt a zsírsavat csak kis mennyiségben szintetizálhatják élelmiszer- vagy élelmiszer -kiegészítőkkel.

Előnyök az idősebb macskák számára

A megfelelő kezeléssel az öregedés eredményei testreszabhatók, hogy garantálják az idősebb macska legjobb életminőségét. Csakúgy, mint az omega-3 DHA-kiegészítők fontosak a cica létrehozásához, pontosan ugyanazok a kiegészítők elengedhetetlenek az agy degenerációjának elkerüléséhez és egyszerűségéhez az idősebb macskákban.

A 11–14 év közötti macskák huszonnyolc százaléka legalább egy viselkedési változást hoz létre. Ez sokkal több, mint 50% -ra növeli a 15 éves vagy annál idősebb macskák esetét. A szokások ezt a módosítását szintén kognitív diszfunkciós szindrómának vagy CD -ként értik, valamint az agyi DHA csökkenése miatt megállapítják. Az életkorral összefüggő kérdések kezelése a macska fiatalabb éveiben hosszú módszert alkalmazhat a macskák online és egészségesebb életének segítésére.

Bizonyítékokat telepítenek arra, hogy a DHA-val történő kiegészítés hatékony lehet az ilyen problémák elleni küzdelemben a neuro-védelemmel, valamint a gyulladásgátló, valamint az antioxidatív feszültség tulajdonságaival. Javasoljuk, hogy minden nap 8 mg -tól 10 mg DHA -t kg / kg.

Hogyan válasszuk ki a legjobb kiegészítőt

Rendkívül fontos az omega-3 DHA kiegészítő, amelyben felajánlja a macskát vagy a cicát, kiváló minőségű. Javasoljuk, hogy a háziállatának a halforrásokból származó DHA helyett egy mikroalga DHA -val adja meg, így nem kell aggódnia a higany, a PCB -k, a dioxinok, a környezeti szennyező anyagok vagy más környezeti kérdések, például a túlhalászás esetleges nyomkövetési nyomai miatt.

Mivel az omega-3-knak számos extra előnye van, ideértve a szív egészségét, a vese-egészséget, a bőrgyulladás csökkentését, valamint az allergiák kezelését, valamint a daganatok (rák) megismétlődésének csökkentését, valamint a kiemelkedő kiegészítéseket a Sok idősebb macska étrendje. Ezeknek az idősebb macskáknak a napi 15-20 mg / kg -os adagot javasoljuk, hogy kezelje a gyulladást.

Az ipari kedvtelésből tartott állatok eledelének feldolgozása a DHA -t, valamint az EPA inaktív megjelenítését eredményezi, így a macska vásárlásakor a megfelelő mennyiség megszerzése érdekében szükség lehet kiegészítésre. Hacsak nem egészíti ki az omega-3 zsírsavakat naponta, akkor a macska haverja valószínűleg nem kap megfelelő mennyiséget.

Dr. Martinod az Arcanatura társalapítója és elnöke. Az Arcanatura új, sokrétű gyógynövénygyógyászatot hoz a kutyák, a lovak és a macskák számára, amelyek a vállalat szerint bizonyítékokon alapulnak, tudományosan megalapozottak, valamint klinikailag bebizonyítottak. 100% -ban természetes, megújítható és fenntartható alkatrészeket használnak, például nyugtató növényi szükséges olajokat, valamint természetesen antibakteriális extraktumokat. Garantálják összetevőik biztonságát és hatékonyságát.

Fotó: Morgufile.com

Ingrid király

Hasonlóképpen is tetszik:
Az omega-3 kiegészítés előnyei a macskák számára

Van -e macskakövetelmény -kiegészítője?

Dinovite: Az összes természetes kiegészítő, valamint a macskájához tartozó kezelések

«Könyvértékelés: Moo Kitty felfedezi Valerie Lee Veltre házát
Bumperpet.com: Készítsen eltávolítható matricákat a macska fotójával »

12 megjegyzés arra, hogy macskád részesülhet-e az omega-3 DHA kiegészítőkből?

Rita azt mondja:

2015. április 8., 8:34

Azt mondták nekem, hogy az omega halolaj folyékony tablettákat lehet biztosítani a macskáinak – add. A folyadék 1/2 a tabletta belsejében. A macskáim kettő és négy éves. Megfelelő -e ezt a mennyiségű zajt, amelyet naponta vagy kétszer kell biztosítani? Milyen márkát kell adni az omega halolajnak, valamint a miligramokat. Köszönöm a választ.

Válasznull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts