PetMeds® szívféreg -megelőzés az Iverhart Max -szal

AddEthis megosztási gombok a FacebookFaceBookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestpinterestshare -hez a MoreaddthisMore2 -hez

A nyári hőmérsékletekkel, valamint a páratartalommal jár a bolhák, valamint a kullancspopulációk lendülete, amelyek szintén növelhetik háziállatának a szívférgesség -betegség veszélyét. Ennek ellenére mindig a legfinomabb proaktív megközelítést alkalmazni, különösen akkor, ha a potenciálisan halálos betegség, például a szívférges betegség veszélye van.

A szívférges betegség kezelhető; Sokkal jobb, ha megvédi háziállatát, szemben egy olyan betegség kezelésével, mint például a szívférgesség -betegség, ha a háziállat végül fertőzött. A kezelés megterhelheti háziállatának légzőrendszerét, valamint szintén rendkívül költséges a havi szívféreg -megelőző költségekhez viszonyítva.

Az egyik költséghatékonyabb vényköteles lehetőség a Heart Gard vagy a Sentinel számára az Iverhart Max. Az Iverhart Max egy kiváló, széles spektrumú belső parazita megelőző, amely nemcsak a szívférgeket, hanem a horogférgeket, a kerekférgeket és a szalagférgeket fókuszálja. Az extra féregbiztonság előnye a Pyrantel és a Praziquantel alkatrészekből származik.

Amikor felírtam az Iverhart Max -ot az ügyfelek számára, nem volt semmiféle aggodalom ezzel a termékkel, valamint az oldalsó hatások ritkák, elsősorban a mérsékelt emésztési ideges és a szokatlanabb helyzetek lefoglalásainak körüli megoldása.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts