A Dog Pee megöli a gyepet

Ok, ezt nagyon sokszor hallottam, hogy azt hittem: a női kedvtelésből tartott kutya vizelet megöli a gyepet, és a férfi kedvtelésből tartott kutya vizeletét nem. Valójában erre gondoltam ma, és rájöttem, hogy ez teljesen nevetséges. Tehát úgy döntöttem, hogy kutatást végezek, és megnézem, hogy ez igaz -e vagy sem. Valakinek ki kell állnia a hölgy kutyáért.

Csak annyit tudtam, hogy mielőtt ezt megvizsgáltam, az, hogy nőstény kutyákkal nőttem fel, és ők sárga sárga színt fordítottak, bárhová is mentek a fürdőszobába. Nem tudok az ászról, aki férfi, mert lakásban vagy lakásban élek, és olyan területeken sétálok, ahol 20 másik kutya megy a fürdőszobába. Igen, ez a gyep verést vesz igénybe.

Tehát tudom, hogy a kedvtelésből tartott kutyák vizelete sárga színűvé válhat, de valójában csak a hibás nőstény kutyák?

Megölik -e a férfi kutyák a gyepet, vagy csak nőstényeket?

Dr. Steve Thompson, a DVM, a Purdue Egyetem kutatásával találkoztam. Thompson azt mondta, hogy a kutya vizeletében a nagy nitrogénmennyiség miatt a gyep sárga lett. A kutyák magas fehérjetartalmú étrendje miatt testük természetesen sok nitrogént használ az ételek emésztésére. Annyira sok nitrogén a gyepen egy helyen az, ami megöli a füvet – mondta.

Általában hallottam, hogy a nőstény kutya pH -szintje különbözik a férfiaktól, és ez öl meg a fű. Nem igaz. A nitrogénszintnek nincs mit tenni a kutya pH -szintjével – mondta Thompson.

Thompson szerint a nőstény kutyák általában sokkal több gyepet ölnek meg, mint a hímek, mert a férfi kutyák általában sok területen vizelnek. A nőstények hajlamosak egy helyen guggolni (kivéve, ha egy ász nevű férfi mutt vagy, aki úgy guggol, mint egy lány). Az egész nitrogén egy kis területen megöli a füvet. A hímek viszont sokkal valószínűbb, hogy elpusztítják a bokrokat, mert több héten keresztül folyamatosan „jelölnek” bizonyos foltokat.

Aki tudta?

Sokkal több információért: Hogyan lehet megakadályozni, hogy a kedvtelésből tartott kutya pisiljen a fű meggyilkolásában

Az egyik módja annak, hogy megakadályozzák a kedvtelésből tartott kutyát, hogy megölje a gyepét, az, hogy kiképzi őt, hogy menjen a zuhanyzóba az udvar egyik kis területén, talán egy sarok a hátsó udvarban. Sok kutya úgy dönt, hogy egy területen egy területen a zuhanyzóba megy, de lehet, hogy ez nem olyan terület, amelyet használni kíván. Mások csak bárhová és bárhová is mennek.

Képzhet egy kedvtelésből tartott kutyát, hogy egy területre menjen, ha hasonló koncepciót használ a kutya házátvitelt. Sétáljon egy pórázon arra a kijelölt területre, amikor kimegy. Ezután jutalmazza meg őt, amikor az ideális területen a zuhanyzóba megy. Ez néhány hétig sok időt és következetességet igényel, de a kedvtelésből tartott kutya végül bekerül a sarokba való belépés rutinjába.

Hallottam arról is, hogy az emberek ténylegesen vizet öntenek a gyepfoltok fölé, miután kutyáik pisilnek. Ez valószínűleg működik, de kissé őrültnek és rögeszmésnek tűnik számomra. Nem tudok rólad, de nem fogom követni a kedvtelésből tartott kutyámat egy vödörrel, és pisilése után vizet önteni a gyepre. Ha valóban lenne egy saját udvarom, azt hiszem, tudtam foglalkozni néhány sárga folttal.

Mi van veled? A kedvtelésből tartott kutya vizelete elpusztította a gyepét?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)Adja meg kedvtelésből tartott kutyájának vagy macskájának kortizonját (prednizon/prednisolone)

AddEthis Sharing Buttonsshare a facebookfacebookBookShare -hez a TwitterTwitterTwittershare -hez a pinterestpinterestShare -hez a Moreaddthismore15 -hez. Az állatgyógyászat egyik leggyakrabban felírt gyógyszere a kortizon különböző formákban. Mint erőteljes gyulladásgátló, a kortizon