Segítsen megállítani a kutyarákot, csatlakozzon az Arany -retriever Lifetime tanulmányhoz

Megjegyzés: Ez Katie F. vendégbejegyzése a Morris Animal Foundation nevében.

A Morris Animal Foundation, az állatok egészségének előmozdításával foglalkozó nonprofit szervezet elindította az Golden Retriever élettartamú tanulmányát, hogy megtudja, hogyan lehetne jobban megállítani és kezelni a kutya rákot.

Ez a tanulmány más kritikus betegségeket is megvizsgál, amelyek a kutyákat érintik. A rák a 2 évesnél fiatalabb kutyák esetében a rák elsődleges oka, ezért reméljük, hogy ez a tanulmány segíthet ennek megváltoztatásában. Segítsünk a kutyáknak bárhol az öröm és egészséges élet élésében!

Hogyan támogathatja ezt az erőfeszítést?

Az Arany -retriever élettartamú tanulmány az arany retrievereket fog tanulmányozni, és szeretnénk, ha sokkal több résztvevő lenne. Ha van arany, vagy ismeri valakit, akinek arany van, kérjük, fontolja meg a kedvtelésből tartott kutyájának aláírását erre a tanulmányra, vagy értesítse barátait a tanulmányról.

Minősítések:

• Az Arany -retriever tulajdonosoknak 18 évesnél idősebbnek kell lenniük, és a részvételhez az Egyesült Államokban laknak.
• Az arany retrievereknek egészségesnek és kevesebbnek kell lenniük.
• Az Arany Retrieversnek szintén három generációs törzskönyvel kell rendelkeznie.

Ez a tanulmány általában kérdőívekből és éves ellenőrzésekből áll az állatorvosnál. A regisztrációval kapcsolatos sokkal további információkért keresse fel a Golden Retriever élettartam -tanulmányát.

Látogasson el a Morrisanimalfoundation.org webhelyre, hogy sokkal többet megtudjon az állati egészségügyi kutatásokról, amelyekben a Morris Animal Foundation részt vesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts